1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Gazbeton (Ytong) Duvar Ve Yalıtım Bloğu – Ürün Özellikleri

Gazbeton (Ytong) YALITKANDIR
Gazbeton (Ytong) gözenekli bir dokuya sahiptir, yüksek düzeyde ısı yalıtımı sağlar. Yapıların ısıtma/soğutma, ilk yatırım ve kullanım giderlerinden önemli oranda tasarruf edebilmek, daha geniş kullanım alanları oluşturabilmek için Gazbeton (Ytong) idealdir.

Gazbeton (Ytong) HAFİFTİR
Gazbeton (Ytong) sağlamlığından ödün vermez, hafifliğiyle binanın toplam ağırlığını azaltarak, önemli ölçüde deprem güvenliği sağlar. Gazbeton (Ytong) duvar ve yapı malzemesi yoğunluğu düşük “masif” bir malzemedir. Kuru birim hacim ağırlığı 400-800 kg/metreküp arasında değişen en hafif duvar malzemesidir.

Gazbeton (Ytong) YANMAZ Gazbeton (Ytong) DIN 4102 normuna göre birinci derecede yanmaz bir malzemedir. Böylece 1200° C’ye ulaşan sıcaklığa dayanır. Bu özelliğiyle yapılarda yangın güvenliği sağlayan akılcı ve güvenilir bir malzemedir. Ayrıca kötü çevre koşullarından etkilenmez. Bu nedenle uzun ömürlüdür.

Gazbeton (Ytong) ÖLÇÜLERDE YANILTMAZ
Gazbeton, hassas boyutlarda üretilen bir yapı malzemesidir; ölçülerde asla yanıltmaz. Üstelik milimetrik duyarlılıkta kesilebilir. Uygulama kolaylığı sağlar. Kolay işlenir; delme ve oyma işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Düzgün yüzeyli ve düzgün kenarlıdır. Bu yüzden, Gazbeton (Ytong) duvarlar üzerine yalın bir boya veya ince bir yüzey kaplama tabakası yeterlidir.

Gazbeton (Ytong) ÇEVRE DOSTUDUR
Gazbeton az enerjiyle, tarım toprağı kullanılmadan üretilir. Radyoaktif ve toksit madde içermez. Hem üretim, hem de inşaat aşamasında çevreyi kirletmez. Isı yalıtım özelliği sayesinde yakıt tasarrufu sağlar, havayı kirletmez. Diğer yapı malzemelerinden farklı olarak, üretimde daha az hammadde kullanıldığı için, doğal kaynakların korunması sağlanmış olur. Bu yüzden çevreye duyarlıdır.

Gazbeton (Ytong) ÇOK AMAÇLIDIR
Bir yapıyı temel üzerinden çatıya kadar, sadece Gazbeton (Ytong) ürünleri kullanarak inşa etmek mümkündür. Ayrıca, sanatsal (heykel vs.) ve dekorasyon amaçlı olarak da kullanılabilir.

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-3

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-2

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-1

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-9

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-8

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-7

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-6

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-5

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-4

Benzer Yazılar

“Kendi Evini Villanı Kendin Yap” Sistemi

“Kendi Evini Villanı Kendin Yap” ...

SerMimar İnşaat binasını kat karşılığı yaptırmak istemeyen mülk sahipleri için yepyeni ve güvenilir bir sistem geliştirdi. Küçük inşaat alanları veya hak sahiplerinin fazla olduğu durumlarda bu sistemle çözüm sunuyoruz. Bu sistemde inşaatı yapan sizsiniz. İhtiyacınız olan teknik altyapıyı ve inşaat yönetimini ise biz sağlıyoruz. “Kendi Evini Kendin Yap” sistemi neden avantajlı? Bu sistemde inşaatı siz […]

Organik Kerpiç Ev Yapımı (Eski ve Yeni Usül)

Organik Kerpiç Ev Yapımı (Eski ve Yeni Usül)...

Kerpiç Evler kış aylarında sıcak yaz aylarında evin içini serin tutar.Duvarlar hava aldığı için nemsiz bir hava olduğundan son derecede sağlıklıdır. Tabiki bu evler bir nevi organik malzemelerle üretildiği için içinde yaşayanlara kullanımda büyük rahatlıklar sunuyor.Organik lifsel bitki artıklarının katılması ile dengeli, homojen kuruma sağlanır, büzülme ve çatlama azalır, dayanım artar. Anadolu da eskiden beri […]

Tarlaya Kaç Metrekare Nasıl Prefabrik Çelik Ev Yapılır, İşte Cevaplar

Tarlaya Kaç Metrekare Nasıl Prefabrik Çelik E...

Bugün çok merak edilen,Tarlaya kaç metrekare ev yapılır, tarlaya prefabrik ev yapılır mı gibi sorulara cevap vereceğiz, Herkesin bildiği gibi, İmar Kanunu tarlaların üstündeki konut yada her hangi bir ofis inşaatına müsade etmiyor, Ama sadece belirli sınırlardaki alanlara belirli yapıların inşaatına izin verilebiliyor. Peki bu sınırlar nelerdir ? Tarlalar , İmar Mevzuatında “imarsız arsa” olarak […]